Kunststoff-Boxen

Kunststoff-Boxen

Wir liefern Kisten mit einer Konformitätsbescheinigung und wirtschaftliche Versionen. Produkte mit einem Zertifikat können in kalten Räumen für das Einfrieren von Lebensmitteln verwendet werden. Kunststoff-Boxen sind spezielle Lösungen, die Sicherheit und angemessene Bedingungen...

Wir liefern Kisten mit einer Konformitätsbescheinigung und wirtschaftliche Versionen. Produkte mit einem Zertifikat können in kalten Räumen für das Einfrieren von Lebensmitteln verwendet werden. Kunststoff-Boxen sind spezielle Lösungen, die Sicherheit und angemessene Bedingungen.

Skrzynki

Skrzynki transportowe 600×400 na owoce i warzywa

Skrzynki na owoce i warzywa, plastikowe, dopuszczone do kontaktu z żywnością

Wszystkie pojemniki z tworzyw sztucznych na owoce i warzywa serii N, R oraz G , są wykonane z HDPE, tworzywo dopuszczonego do bezpośredniego kontaktu z żywnością. Wiemy jak ważne w przemyśle spożywczym jest bezpieczeństwo przechowywania produktów oraz koszty transportu i magazynowania, dlatego na etapie projektowania opakowań, zadbaliśmy o każdy szczegół.


POJEMNIKI NA OWOCE I WARZYWA – PODSTAWOWE KORZYŚCI

  • możliwość układania w stosy, kompatybilne z pojemnikami EURO-NORM
  • zoptymalizowana konstrukcja boków i podstawy, dostosowana do transportu świeżych towarów
  • perforowane ściany, zapewniają wentylację produktu
  • wysoka odporność na obciążenia przy układaniu w stos – bezpieczny transport
  • łatwe w czyszczeniu
  • ergonomiczne uchwyty
  • wykonane z polietylenu HDPE (High Density Polietylen), tworzywo dopuszczone do bezpośredniego kontaktu z żywnością
  • podlegają w 100% recyklingowi

Dostępne rozmiary i modele:

  • 600 x 400 x 90 mm   N-90
  • 600 x 400 x 100 mm N-100
  • 600 x 400 x 150 mm R-150
  • 600 x 400 x 150 mm N-150
  • 600 x 400 x 220 mm N-220
  • 600 x 400 x 130 mm G-130
  • 600 x 400 x 180 mm G-180
  • 600 x 400 x 240 mm G-240
  • 600 x 400 x 240 mm N-240

Projekt

Przechowywanie i transport
owoce, warzywa, inne

Projekt

Dopuszczone do kontaktu z żywnością
Dopuszczone do kontaktu z żywnością